bike

Nomad tilmountainbike

Til dig der cykler Dustcup/Sluchcup, We-Bike, Hotcup, Vega Cup, Vintercuppen og lignende løb:

At vaske sin mountainbike er for mange ikke altid det mest behagelige aspekt af at køre sig en tur i skoven. Eller at lægge sin beskidte cykel ind i bilen eller at sætte den bag på bilen, når man skal hjem. Hvad du ønsker, er at vaske din cykel før den bliver lagt i bagagerummet eller fastspændt før turen hjem. Derfor bør du overveje, at se på en Nomad 18V, en batteridrevet højtryksvasker. Tanken kan indeholde 14 liter vand, som fyldes fra vandhanen. Tanken kan tages af, så du kan fylde tanken i en sø eller bæk. De 14 liter vand kommer via en justerbar spraydyse med et tryk på 98 PSI, netop nok til at tage mudder af, men ikke at beskadige lejer, bremsere og andet følsomt. Batteriet kan køre konstant i 30 minutter. eller 4 fulde tanke. Alt efter hvor mudret din cykel er, kan du rense 2-3 cykler på en tankfuld vand. Som supplement til batteriet, har du også mulighed for at sætte højtryksvaskeren til cigaretstikket i din bil, så der ikke er nogen strøm begrænsning.
Til dig som bor i lejlighed:
Mange der bor i lejlighed, har svært ved at komme til en vandforsyning, eller skal slæbe flere spande vand, også her er Nomad 18V en ideel løsning og den fødte cykelvasker.

Se Nomad filmen.Se MTB løb i Århus.Se produkter
hunt

Nomad tiljagt

Hunden
De fleste jægere kender til, at efter en god jagttur, er fodtøj og især hunden rigtig beskidt. Selv med bur og måtte skal der kun én rystetur fra hunden til, før at bilen kræver en større hovedrengøring. Hvad du ønsker, er at vaske din hund, før den kommer ind i bilen og at rengøre det beskidte fodtøj, før turen hjem. Derfor bør du overveje at se på en Nomad 18V, en batteridrevet højtryksvasker. Tanken indeholde op 14 liter vand, som fyldes fra vandhanen. Tanken kan også tages af ,så du kan fylde tanken i en sø eller bæk. De 14 liter vand kommer via en justerbar spraydyse med et tryk op til 98 PSI, netop nok til at tage mudder af fodtøj, men nænsom nok for hunden. Batteriet kan køre konstant i 30 minutter. eller 4 fulde tanke. Alt efter hvor mudret din hund, fodtøj og andet er, kan du vaske 2-3 hunde på en tank vand.
Som supplement til batteriet, har du også mulighed for at sætte højtryksvaskeren til cigaretstikket i din bil, så der ikke er nogen strøm begrænsning.

Hjortevildt/vildsvin
Flere jægere bruger Nomad højtryksvasker til rengøring af nedlagt hjortevildt/vildsvin ved et evt. maveskud, hvor det ofte er vanskeligt, at skaffe vand.
Jagthytten
Andre har stor glæde af Nomad højtryksvaskeren i jagthytten, da man undgår at generatoren skal tændes hver gang der skal skaffes vand. Med 2-3 separate tanke kan man komme langt. Flere jægere vasker ved hjælp af Nomad, større eller mindre dele af kroppen i lugtreduce sæbe for at reducere vildtes mulighed, for at få færten af menneske og derved øge jagtbyttet.

Se Nomad filmen.

Se produkter

Car-Wash-image

Nomad tilbil/motorcykel/ATV

Kærligheden skal skinne
Mange af os går op i vores bil, ATV eller motorcykel med liv og sjæl. Vi elsker den maskine, som vi har brugt mange penge og mange timer på, at holde i topform. Derfor ønsker vi at holde bilen/motorcyklen/ATV funklende ren uanset, hvor vi er henne. Her kan Nomad, gør en stor forskel.
Bor du i lejlighed
Bor man i lejlighed, kan det, næsten være umuligt at finde vand eller også skal man slæbe spande med vand frem og tilbage. Her gør Nomad os livet lettere for os.
Udstilling
Hvis vi som udstiller ønsker vi at gøre det bedste indtryk, og har vi nu mulighed for med kort varsel alle steder, at give den sidste shine.
Rally
Andre køre rally, hvor alt bliver beskidt og her kan Nomad gøre de vitale dele rene for inspektion, før næste etape skal afvikles. Nomad hjælper til at vi nemt og effektivt kan, vise os fra den bedste side.

Se Nomad filmen.

Se produkter

camping2

Nomad tilcampister

Nomad giver campister den ultimative frihed… Campister er nogle af de mest selvhjulpne og iderige mennesker der findes, derfor er Nomad som skabt til os friluftsmennesker. Uanset om vi er fastliggere eller moderne nomader, vil Nomad være som en schweizerkniv og gøre vores liv en del lettere.

Brug af Nomad til Camping:

 1. Batteriet gør dig 100 % mobil med 14 liter vand, så kun fantasien sætter grænser f.eks.
 2. Mobilt brusebad, put varmt vand i tanken og spring køen over.
 3. Blødgøring af jorden så pløkker kan sættes i jorden hurtigt
 4. Rengøring af fortelt for blade og jord
 5. Rengøring af pløkker og rampe
 6. Rengøring af cykler bag på autocamper
 7. Rengøring af område efter toilet tømning fra autocamper
 8. Slukning bålsted
 9. Ekstra brandslukker
 10. Rengøring af grill, bestik og andet køkkengrej.

De 14 liter vand kommer via en justerbar spraydyse med et tryk på 98 PSI, netop nok til at tage mudder og skidt af, men ikke at beskadige lejer og andet følsomt. Batteriet kan køre konstant i 30 minutter. eller 4 fulde tanke. Som supplement til batteriet, har du også mulighed for at sætte højtryksvaskeren til cigaretstikket i din bil, så der ikke er nogen strømbegrænsning.

Se Nomad filmenSe produkter
horse

Nomad tilhestepleje

Heste vaskeren – køler, vasker og massérer. Nomad batteridrevne hestevasker er det perfekte tilbehør både nem og effektiv ved stævner, (især distriktsstævner) og hjemme. Nomad er perfekt ved konkurrencer når hesten udfører et hårdt og slidsomt arbejde. Til spring, dressur, military, distance, jagt eller bare en hverdags tur.

Fokus områder:

 1. Køler og vasker sved og mudder af
 2. Rengøring af mave og andre svært tilgængelige områder
 3. Fin vandtåge til vask af hoved og halsområde
 4. Rengøring og kontrol af sener, muskler og ledbånd
 5. Nomad er ideel til pre-køling af muskler og sener i underbenet (Læg is i vandet)

Fordel for rytter:

 1. Sikker og bekvem – alt er samlet i en enhed, vand, strøm og slange
 2. Ikke mere spand eller slange, Nomad er en total løsning
 3. Nomad indeholder samme mængde vand som en stor spand
 4. Spraydyse som kan doseres fra en fin vandtåge og op til en kraftfuld stråle
 5. Kan samles og skilles på under 1 minut.
 6. Slip for at spilde vand ned ad benene med en dinglende spand
 7. Du bruger mindre vand og spare tid i køen ved vandhanen og besværet med at slæbe
 8. Nomad er næsten lydløs og skræmmerderfor ikke din hest
 9. Nomad er meget kompakt og tager ikke megen plads
 10. Ca. 30 minutter batteritid, det er 4 fulde tanke (56 liter.)
 11. Let at skifte batteri og kan sættes til bilens 12 V stik.
 12. Hurtigt tank skifte, køb evt. en ekstra tank.

Udtalelse fra en kunde:
Nomad vaskeren er svaret på alle mine bønner. Jeg har ikke en udvendig vandslange ved stalden, så det at vaske min hest, Firefox, til stævner har været en virkelig udfordring. Tidligere når jeg skulle bade Firefox måtte jeg bruge mindst 5 spande vand, men nu bruger jeg kun vandet i Nomad, da jeg er meget mere præcist, hvor jeg bruger vandet. Nomad er meget let at bruge. Du oplader batteriet om natten, fylder tanken med vand og tager af sted til stævne, det kan ikke være lettere. Nomad gør vask af min hest mere behageligt og lettere for både hest og rytter og nu ser min hest tillige bedre ud. Jeg tager aldrig af sted til stævner uden min Nomad. Den er en rigtig god ven. - Mette og Firefox

Se Heste vasker film.

Se produkter

vask_400

Nomad tilmotorcross

Kom i finalen
Vådt vejr og regn betyder mudder, masser af det. Hold dig selv og din maskine rene mellem de enkelte heat med en Nomad 18V transportabel højtryksrenser.
Den 14 liter store tank med et kraftfuld genopladelig batteri giver dig masser af rengøringsmulighed i løbet af dagen. Den justerbare dyse giver dig en stråle til at holde fælge, kæde og andre overflader rene.
Hold dine sponsorbrands rene
Med en vandtåge kan du rengøre labels med dine sponsorlabels uden at de falder af. Vær klar til at komme på forsiden ren og pæn.
Rengøring af dig selv, din maskine og andet udstyr før du pakker det i bilen
Før du laster dig, maskinen og andet udstyr i bil eller på trailer, vask alt rent med Nomad 18V højtryksvasker. Giv din maskine, støvler, handsker og hjelm et hurtigt skyl, for at forlænge levetiden.

Se Nomad filmen.

Se produkter

dog

Nomad tilhunde

En beskidt hund er en glad hund
Hunde er skabt til at blive beskidte ved mange lejligheder. De skal i skoven, ud over marken og af og til i vandet. Men, ved sådan lejlighed bliver hunden beskidte, ofte desto mere beskidt, desto mere skægt har det været. I overgangen fra naturen til vores civiliserede verden, hvor alt er rent og pænt, er der, at problemet med snavs opstår.
Hund i bilen
Om det er i bilen, huset eller i begejstring at hunden hoppe op af én, ønsker vi at reduceret “skade”. Det er her, at Nomad, er en uvurderlig hjælp. Nomad er ikke større end, at den kan være bag i bilen, stå i éntren eller andre steder, hvor hunden gerne skal gå fra natur til civilisation. Med sin justerbare spraydysse, kan der laves en vandtåge som skånsomt skylder hunden til hundens begejstring og alle andres.
Udstilling
Deltager man i udstillinger med sin hund og ønsker man, at give pelsen den sidste finish før dommernes vurdering, har Nomad givet mange hunde en pil op af.

Se Nomad filmen.

Se produkter

MCOR35GRN_boat

Nomad til båd /vandsport

Saltvand og sand en farlig cocktail
Mange af os elsker forskellige former for vandsport og uanset hvad ens favorit vandsport er, er der ofte saltvand og sand involveret.
Alle ved, nedbryder salt næsten alt det kommer i forbindelse med og sand virker som sandpapir og fremskynder nedslidningen af dit udstyr.

Det er her at Nomad kommer ind i billedet, med sine 14 liter ferskvand i tanken kan salt og sand blive skyllet af på bredden, uanset om det gælder:

➢ Kajakken
➢ Vind/dragesurfing
➢ Våddragten
➢ Vandski
➢ Speedbåden på land, med vandlinje snavs
➢ Dækket med sand og saltvand

Brug Nomad til at gøre en betydelig forskel med at hold dit udstyr fri for salt og sand og giv det en betydelig længere levetid forøge din glæde ved det.

Se Nomad filmen.

Se produkter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nomad til hus& have

Drivhuset og Nomad en god partner.
Mange af os elsker vores drivhus og glædes ved de afgrøder, som vi med stolthed og en indre glæde, høster hver sommeren. For at tilsikre optimalt lysindfald stræber vi efter at holde ruderne så rene som mulige. Vi ved at almindeligt haveslangevand indeholder kalk og afgiver kalkskjolder på ruderne efter endt rengøring. Det er her at, Nomad, den batteridrevne højtryksvasker, med en justerbar dyse, der kan justeres fra en fin vandtåge til en kraftfuld stråle, kommer ind i billedet. Den aftagelige tank kan fyldes med regnvand, som er kalkfrit, og vi kan dermed med god samvittighed bruge Nomad til afvaskning af drivhus både inde og ude, med krystal klare vinduer som resultat.

Nomad gør rensning af tagrender til en leg:
Hvert efterår er det tagrende rensningstid. Det er ofte besværligt, lidt farligt og besværligt at skylde efter.
Nomad er den ideelle partner, som er 100% mobil med batteri, egen vandtank og 6 meter lang vandslange, når man gerne vil have tagrenderensningen overstået hurtigt, effektivt og med minimalt brug af vand

Vask af havemøbler og terrasse:
Med en Nomad tæt ved hånden, gør det det let at vaske beskidte havemøbler eller en snuset terrasse, som på få minutter kan blive klar til ”fint” besøg.

Se Nomad filmen.

Se produkter

facilities_maintenance

Nomad tilindustrien

Gør livet letter og brug hurtigere løsninger
Serviceteknikere og facilitypersonale bruger store mængder af tid med at rulle vandslanger frem til de steder, som skal rengøres eller vandes. Tid er penge, og hvis man over for sine kunder kan fremvise frem, at man kan udfører, en opgave på kortere tid vil det resultere i en besparelse for kunden, så man får en konkurrencemæssig fordel. Samtidig vil personalet kunne udfører, mere spændende opgaver end at fremføre vand til en opgave og derved gøre deres job mere indholdsrigt.
Rengøring af udstyr
Ofte skal brugt udstyr rengøres og i mange tilfælde er der langt til vand. Også her kan Nomad gøre livet lettere, når man har sine 14 liter vand ved hånden, som kan doseres alt fra en vandtåge til en kraftfuld stråle. Her bruges Nomad bl.a.:

➢ Rengøring af gangarealer, hvor der er spildt
➢ Vanding af blomster og planter
➢ Rengøring af værktøj og udstyr
➢ Rengøring af pumper, kompressorer og køling
➢ Rengøring af bade/toilet områder
➢ Rengøring af mudder fra støvler og tøj

Det danske forsvar har testet Nomad og konkluderet at den kan bruges til bl.a. rengøringsopgaver i Afghanistan.

Se Nomad filmen.

Se produkter