Ofte stilledespørgsmål

Hvorfor en “alt i en” højtryksvasker?
Når du er ude i naturen og nyder den på cykel, jagt, camping, motorcross eller … ønsker du ikke at tage hele naturen med dig hjem. Derfor giver Nomad dig frihed til at have en “alt i en” højtryksvasker ved hånden for at rense dig selv og dit udstyr hurtigt og sikkert , før du stikker hjemad.

Hvordan virker en Nomad?
En Nomad består af en vandtank med en integreret pumpe. Den eneste anden komponent er 12V stikket til cigaretstikket og/eller batteriet, slangen og spraydysen.

Hvorfor vask med lav tryk?
Fordelen ved en “alt i en” højtryksvasker er at den er kompakt, den bruger sparsom med vand og den er sikker til mange opgaver. Nedkøling og rengøring af din hest eller hund, rensning af udstyr brugt til vandaktiviteter, fjernelse af mudder fra mountainbike og rengøring af motorcross, motorcykler og biler. Problemet med en traditionel højtryksrenser er at den er alt for kraftfuld og ofte skader, den genstand som rengøres. Desuden er en højtryksrenser ikke mobil da den ikke har vand eller strøm med sig.

Miljø venlig
Fordi Nomad kun pumper det vand ud du skal bruge for at løse den rengøringsopgave du er igang med, bruger du betydeligt mindre vand. Nomad lever op til RoHS Direktivet og WEEE Direktivet

 

Kan jeg tilslutte min Nomad til stikkontakten der hjemme?
Nej. Du må ikke forbinde noget udstyr med fastnettet udover batteriopladeren. Selv om der er mange omformere fra 220 V til 12 V er de alle mærket for indendørs brug, så vi sælger ikke og anbefaler ikke disse produkter.

Nomad er næsten lydløs
Nomad er usandsynlig støjsvag, så selv om du står i skoven eller i en folkemængde, vil Nomad ikke forstyre nogen. Faktisk vil vi sige, køb en Nomad, og du vil finde nye venner!