Voreshistorie

Vi er et team af mennesker som elsker naturen, lige fra jagt, camping, hunde, hest og mountainbike, osv. En af os bor i lejlighed og blev uvenner med naboer og vicevært på grund af formeget vandpjaskeri når mountain biken skulle vaskes. Først blev en insektspray med håndpumpe indkøbt, prisen var god, men resultatet var ikke værd at skrive hjem om.

En højtryksrenser blev indkøbt, men den var alt for kraftig og ødelagde mere end den gavnede. Samtidig løste den ikke opgaven, når man var til løb i skoven, hvor en hurtig afrensning klarer rengøring af cyklen på 1/3 af tiden. Markedet blev gennemsøgt for den optimale løsning og Nomad blev fundet.

Senere har jægerne brugt Nomad til at vaske hunden før den hopper ind i bilen og til brækning af hjorten og med vand til den primitive jagthytte i Sverige. Campisterne bruger Nomad som en all round maskine lige fra brusebad om morgenen til rengøring af bil, cykel og køkken rengøring, kun fantasien sætter begrænsninger. Hestefolket bruger Nomad til rengøring og køling af hesten til konkurrencer. Industrien bruger Nomad til at have med i servicevognene til rengøring af udstyr, pumper,beklædning. Selv det danske forsvar bruger Nomad til rengøring af bomberobotten, Rulle Marie.

Hvordan det hele startede
For over 10 år siden talte 2 mountainbike venner om hvor skønt det ville være at have en “all in one” vasker som kunne reducerer tiden med rengøring. Efter en tur i skoven, hvor man er træt, sulten og kold kan det ikke gå hurtigt nok med at få cyklen rengjort. Først prøvede de at sætte en mobil dækpumpe til haveslangen, men resultatet var afgjort en prototype. Efter at talt med en del virksomheder om de ville sætte den i produktion fik de alle steder en tommefinger ned af. Projektet blev lagt i mølpose.


Phønix stiger op af asken
Senere fik en dygtig teknisk tegner til opgave at tegne den ultimative mobile højtryksvasker til det globale marked. Nomad 12V og senere Nomad 18V blev født og kom til verden i 2010. Siden har den vundet mange priser for design og driftsikkerhed.

Nomad er lige som et stykke ler.
Vi kender alle til at få et stykke ler i hånden, nogle laver et hus, andre et skib, en hund osv. Sådan er det gået med Nomad. Vi har nu registeret over 30 forskellige aktiviteter hvor glade ejere af Nomad jævnligt bruger Nomad og flere kommer jævnligt til, kun fantasien sætter grænser. Send os en mail hvis du finder på et nyt område hvor Nomad kan bruges. Vi håber, at du bliver en ligeså glad Nomad bruger, som vi selv er.